KAM-coördinator

U bent waarschijnlijk op zoek naar meer informatie over de functie van KAM-coördinator. Op deze website hebben wij de meest relevante informatie verzameld en beschreven. Zo kunt u informatie vinden over de opleiding KAM-coördinator en de diverse opleidingen en cursussen met elkaar vergelijken. Hebt u de opleiding al gevolgd en bent u op zoek naar vacatures, neem dan een kijkje bij de vacatures KAM-coördinator. Wilt u graag informatie uitwisselen met collega’s, bekijk dan ons exclusieve forum.

Kamcoordinator.nl is het startpunt voor startende én ervaren KAM-coördinatoren.

Wat is een KAM-coördinator?

KAM-coördinatorDe KAM-coördinator (kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu) is als staffunctionaris verantwoordelijk voor de kwaliteit, arbeidsomstandigheden en de zorg voor het milieu binnen een bedrijf. In kleine bedrijven is de functie vaak een neventaak. Bij middelgrotere bedrijven is de functie vaak fulltime. Heel grote bedrijven wijden vaak zelfs een hele afdeling aan KAM. Ook hangt de omvang van de functie af van hoe waardevol een bedrijf KAM vindt. Deze waarde wordt veelal bepaald door de omvang van risico’s en van eisen en wensen van belanghebbenden (stakeholders) van het bedrijf. (Bron: Wikipedia)

kam coordinator

KAM-coördinator salaris

Het startsalaris van een KAM-coördinator ligt rond de 2.400 euro. Het salaris kan oplopen tot ongeveer 4.100 euro naarmate meer werkervaring wordt opgedaan. De overige arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de organisatie waar de KAM-coördinator werkzaam is. Naarmate de organisatie groter is en de functie zwaarder wordt kan het salaris ook meer stijgen.

KAM-coördinator nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden op het gebied van KAM? Schrijf u dan in voor de KAM Praktijk nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.